Hej,

 

Karl heter jag och det här är mitt publika portfolio. Design- och visualiseringsarbete är min sysselsättning. Jag är utbildad designingenjör från Chalmers tekniska högskola och har en tidigare bakgrund inom 3d-visualisering. Jag har arbetat mot en mängd kunder genom åren, såsom Husqvarna, SKF, Volvo Cars, Atlas Copco, SCA Tork för att nämna några. Det har varit diverse projekt såsom visualisering av produkter, arkitektur, gränssnitt och tekniska funktioner i form av bilder, 3d-animeringar och interaktiva applikationer.

 

I projekt har jag vana att planera, tydligt kommunicera, lyssna och arbeta målinriktat. Både via distans och på plats med människor världen över, och med en positiv attityd till allt och alla.

 

Bor i Göteborgs storstad men är uppvuxen på landet och trivs gott med djur och natur. Förutom datorer ägnar jag fritiden till friluftsliv, läsande och måleri. Har en glad hund som heter Elly som det blir dagliga promenader med. Har även ett litet lantställe med byggnationsprojekt och skogsvård.

Kontakta mig gärna för mer info:

Karl Kröss

karl@kross.se